försovningslördan

jaha.. vad händer?
gick o la mig efter jag kom hem igår, skulle bara sova nån timme så jag var pigg sen.. jojo.. mamma väckte mig halv sju i morse o frågade om jag inte skulle jobba.jag började halv sex. jag flög upp, ut i bilen, med kläderna på sen dan innan, sminket sen dan innan, oborstat hår o oborstade tänder, o iväg.. 140 hela vägen in, shit vad stressad jag var! parkerade på stora torg, sprang till jobbet o så igång. om chefen varit där redan hade det inte gjort så mycket men det var jag som var först! allt var 1 1/2 h försent, jäsen, ugnen, ALLT! skulle köra degar på morgonen o vi skulle göra så mycket, men allt var försenat.. hmm illa..
där stod jag, med gråten i halsen när chefen kom "förlåt, förlåt, bli inte arg!!"
"det är lugnt malin, lugna ner dig, vi fixar det här tillsammans", vilket lättnad att han inte blev fly tosig!
allt redade sig, grejerna kom ut en aning sent, men tack och lov så öppnar vi en halvtimme senare på lördagar! sen kan vi ju tacka det kassa vädret att ingen gett sig ut så pass tidigt heller.. nog om det

vad har man gjort sen i onsdes då? inte mycket.. sov ju som sagt hela dan igår (skönt), o i torsdes var jag med icka efter jobbet. vi drog till ekohallen o handlade lite (fattig) sen in till stan o skulle kolla på skor till henne.. vid sex skulle jag åka o hämta hanna, o hon träffa sin mamma (dom skulle ut o äta), då hade vi fortf inte kollat på några skor :P ajja, hämtade hanna, handla mat, o hem till henne för att käka tacos o ha vår girlyliciouskväll.. 
vi började med att tömma hennes kyl.. keso som gick ut i mitten av april, mjölk som gick ut i början av maj, fil som gick ut i början av juni, grönsaker som möglat, ja lite allt möjligt smått o gott! det var rätt äckligt.. vad sugen man var på att äta mat sen!!
anyway, vi lagade mat, vi käkade mat o kolla på film. shortbus! en aningen skum film som börjar med en snubbe som suger av sig själv o kommer i sin mun.. o spelar in det på videoband.. fortsätter med tre killar som ligger o suger av varandra i en ring, o har trekant o sjunger i den enas rövhål.. hmm.. mysko sex/konst/drama/ja-vad-fan-som-helst-film... sen gick jag o la mig :)

ikväll blir det grillfest på egna hem.. kan bara va i trädgården, kan bli en aning kallt.. men men..
mc-kortegen halv sju ikväll också, det vill jag gärna på :) ska dit med icka, men jag vill dit innan till moster i husvagnen, slipper gärna köra också så jag kan börja dricka.. annars är det kört för mig..
ska höra med icka om jag kan dra dit tidigare o möta henne där... vi får se. jaja..
nu är jag groggsugen :) ska se till o dusca o göra vid mig i tid idag..
lördan började stressigt, vill att den ska fortsätta i lung takt :) jag hatar att stressa!!!

jahaja, var det något mer? jo förresten, var inne på lunar o kollade på sandras lilla engla, hur fin som helst! verkligen jättesöt! längtar till o få se henne i verkligheten :) önskar dom all lycka i världen!! grattis än en gång!!

(förresten henke; det kan inte varit jag som satt sönder stolarna, jag höll mig faktiskt till badenbadenstolen hela kvällen sen :P   klart jag inte skyllde över den första stolen på dig, var ju faktiskt mitt fel, men än så länge har jag sluppit betala :) bra det hehe)

nej nu drar jag.. I'll be back!!
/M

sur

så hade man planerat sin semestervecka! torsdag v.30 till onsdag kväll v.31 = STHLM.. men nej nej så har man ett annat jobb också (som jag för övrigt är mycket tacksam över,tro inget annat) som man ska jobba på i 4 timmar på måndan.. det lönar sig fan inte att va snäll o hoppa in när det krisar!  jag som hade sett fram emot en fri semestervecka!! ajja, får räcka med helgen däruppe..

annars är jag jävligt trött.. är mycket på jobbet nu.. chefen är halvt tillbaka.. ganska störigt.. antingen bestämmer jag, eller så gör han det. jag vet, det låter wierd, men det är jobbigt när han bestämmer så låter man över allt på han, så helt plötsligt ska jag ha en plan över dan o grejer.. fan vad jag låter gnällig!! men ahh, svårt o förklara utan att låta helt knasig..  ajja. jag trivs med mitt jobb o har en bra, omtänksam chef iaf :) får ju va jävligt glad för det.. o goa arbetskamrater :):)

nu ska jag pysa, palla mer! btw; vi hade sönder 3 stolar i lördes.. satt o åt i måndes på altanen o upptäckte att 2 till hade knäckts eller gått sönder på annat sätt :P hård fest det hahahah
hej svej
/M


tisdag, trött

det är alltid så. om det varit en tuff helg så funkar det att gå upp tidigt på måndan men tisdan är jag helt jävla död!! jag nickade till o höll på att köra i mitträcket två ggr... en dag kommer jag göra det. läskigt

var på ekohallen efter jobb o skulle köpa muggar till mamma. dom hade inte kommit in än. men jag gick ut från affären 200 spänn fattigare ändå.. köpte givetvis filmer. när ska man ha tid o titta på dom? får ha ett filmmaraton :P fast jag somnar alltid.. spec hemma hos jocke.. han har sömnmedel i luften..

idag har jag fått i uppgift att kamma nalle (vovven) han är sjukt hårig o fäller som fan! det lär bli sådär kul.. man kan knappt ta i han förrän han är uppe o viftar på svansen o ska kela o grejja.. det lär ta tid o få han klar :P

min brännare jävlas! den bränner typ en låt på en skiva sen laggar det.. illa.. mina skivor är snart slut.. ojdå :P ajja vi får se hur det blir.

måste gratta sandra för hennes bebis som kom igår, den 25/6-07. lilla engla har kommit till världen :) welcome!

jajja nu ska jag dra så inte mamma blir tosig på mig
sova lite kanske? jooo
/M

I'm back!

jaha. här skriver man ett skitlångt inlägg så försvinner skiten! snacka om tosig!!

sitter o bränner över allt skit jag har på datorn till skivor. musik just nu, 8 cdskivor.. drygt, tar jättelång tid att bränna över också.. hmm

jag måste snart flytta!! mamma blir tosig på mig o jag på henne! jag klarar snart inte mer, hon tjatar precis hela tiden!! nu får det va bra med mammigheten!

jaha student o bal, fan vad jag saknar det.. när man tittade på alla studenter i år blev man bara för avundsjuk.. jag vill göra det en gång till! var o glodde i bäckaskog på balen.. fan vad vackra dom var!!! o pågarna var stiliga :)

sen var det hultsfred.. satan vad kul vi hade! grymt varmt dom tre första dagarna sen blev det lite svalare.. festivalen avslutades med ösregn. mindre kul. men på vägen dit hade vi svinkul! fan vilken härlig känsla o bara göra vad fan man vill utan några måsten.. det var det allra bästa! träffade många granna pågar gjorde man.. tur för mig som gillar o pussas ;)   hahahahaha.. jojo

midsommar.. firade hemma hos min jobbarkompis jockes mamma o deras familj o släkt.. härligt gäng :) bunkaknull! inte blyga där inte :)  nykter var jag dock.. blev bilen istället..

midsommardan, fest i venestad! först jobb sen hem o duscha sen fram med flaskan (fan vad det lät sorgligt). hade förfest här hemma hos mig, mamma sprang runt där i nattasärken o traggade..jag o henke (mest jag) satt sönder en ganska stor trästol på altanen, den knäcktes. hur lyckas man? förfesten var kul, bilfärden dit med henkes bror var skitkul, o väl framme var det också kul.. lyckad kväll.. men jag måste säga att roligast hade jag på väg dit tsms med elmo, henke, gojis, hanna o jocke.. "jag har vinden i mitt hår!" ajja..

passade på att fråga jocke på fyllan om jag fick följa med till sthlm v.30.. vågade inte göra det innan, så när man var full kläckte jag ur mig det :) så JAAAAAAAAAAAAA jag ska till sthlm v.30 med jocke o henke, dit o kolla läget, käka på pizza hut o sjunga karaoke :)   ska bli så kul!

så är man chef på jobbet nu.. chefen är borta denna veckan också, så det är jag som bestämmer över bageriet :) gillar inte o bossa över jocke redigt, men det får va så.. måste få något gjort, o jag klarar inte det själv. är väldigt tacksam att han är där! TACK jocke!

anders o mamma är i stan o hämtar hem arne från sjukhuset.. han har opererats.. cancer :/ hoppas det blir bättre med honom.. var o hälsade på honom i torsdes. han blev så glad! fan vad jag tycker om honom!

jaha, här sitter jag o tittar ut, hungrig o godissugen! ska man ta o laga litta mat eller??  jo det ska jag... så nu drog jag.. hejdåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

/M

kass

fan vad jag är kass på att skriva här.. orka, min dator segar röv!!     ska bli bättring jovars :)    vi synes
/M

snart dags.. HULTSFRED 2007

shit, vi packar o står i.. massor som ska med :)   ska snart packa bilen, honken kommer ner så vi får slänga in packningen där...
blev nyss lurad att linda o hocke inte tagit upp vårt tält, dom är där uppe nu o ska jobba. men vilken luring!!

fan vad varmt det är!! jag dör!!!!!!!!!!!!!!!

kul hade man på banken i lördes.. SKITKUL! vänner är bra!!

nu drog jag. hanna står här o glor :) vill nog inte att jag sitter vid datorn... hejdåååååå festa järnet på hultan!!!
(hihi tredagarskurs hos annicka :P)

/M

Dagen D

jodå.. då var dagen kommen då jag skaffade mig en blogg.. här lär skrivas allt möjligt skit som ingen vettig mänska orkar läsa, men vafan, jag gillar o skriva av mig.. jodå...

I'll be back! trust me :)


/M                                                                                                                                                                                                                                                                                                    


RSS 2.0