Hej Hopp

då var man tillbaka :) en hel vecka sen jag skrev ja!
nu har jag varit på mitt andra extravaganzamöte :) det gick skitbra, får mycket mer motivation när man träffar dom andra också.. men ska köpa på mig några extra soppor som jag kan ha i spanien.. vet aldrig vad det blir för mat där nere... kan va bra o ha lite soppor/shaker med sig då :)

chefen var inne på jobbet idag för första gången på 4 månader.. han var sjukt sur.. det första han gjorde när han kom in var att klaga.. tråkigt tråkigt.. jag blev så förbannad.. efter allt vi ställt upp så kommer han in o surar. förstår att han mår dåligt men vadå? FAN!

imorgon ska min lägenhet besiktigas.. spännande..

har så många planer drömmar o funderingar inför framtiden... jojo

long time, no see

shiiit vad längesen detta var då.. så dålig på sånt här.. ajja

updates?
jag har börjat banta! sjukt tråkigt men nog nödvändigt.. trivs inte med mig själv så jag har tagit tag i saken.. ganska extremt också, käkar tre speciella soppor eller shaker om dan, så jag får i mig alla vitaminer o mineraler o fett o skit som jag behöver om dan.. endast 500 kalorier om dan.. shiit..
därför kan jag inte börja träna igen än.. ska hålla på med detta i 8 veckor, o måste ta det lugnt i början eftersom jag får i mig så lite kalorier.. men sen :)
efter dom 8 veckorna ska jag börja äta mat utan kolhydrater ett tag o sen förhoppningsvis normalt :)
hoppas jag kommer lyckas gå ner dom kilona jag vill bli av med ja.. we will see..

kajsa är så gullig, första dan jag började med detta fick jag en vattenflaska där det stod: MALIN, lycka till, jag hejar på dig :)
blev sjukt glad ja :) o rörd :P

på tal om rörd är jag nog sjuk på nåt sätt, jag gråter över ingenting, alltid.. bara jag sitter i tittar på nåt program börjar jag storlipa..
var ett program i veckan, three wishes heter det.. där var två pensionärer som lägger ner all sin tid o sina pengar på en fabrik dom har dom gör leksaksbilar i trä o skickar till fattiga barn.. dom fick möjligheten genom detta programmet att åka ner o själva ge barnen bilarna.. det var så jävla rörande så jag stod o aslipade!! så hemskt..
dan efter satt jag hos julia o kollade på samma program om någon annan som fick sin önskning i uppfyllelse o satt o grät där med....
hmm illa illa.. jag grät tom till filmen 300, för jag tyckte synd om familjerna till dom soldaterna som dog..... >HALLÅ???

har upptäckt en ny serie; entourage! sjukt cool serie som jag definitivt ska se mer av :P jupp!

tatuering i oktober.. längtar!!!
spanien i november.. längtar!!!

hoppas man kan spara penagr för att hälsa på tess på nyår.. HOPPAS!

nahe nu ska jag återgå till mitt entourage..
vill bara säga att greek (serie som går på tv5) är fan skitbra!

hej hopp, imorgon blir mitt första möte på xtravaganza... jupp

natti€

RSS 2.0