choklaaad

jaha nu sitter man här som alla andra morgnar.. vad händer idag då?
jobba som vanligt, ska försöka jobba lite med choklad idag :( jag hatar att temperera choklad, tar sån jävla tid...
för det är inte bara att smälta den o hälla upp, nej den ska först upp i en speciell temp, sen ner i en annan, sen värmas upp igen... det har något med några jäkla kristaller i chokladen att göra.. annars blir chokladen grå och matt, o ser bara allmänt äcklig ut.. det ni, det är inte alltid så jävla lätt att vara konditor!!!
sen finns det ju alltid dom som använder fuskchoklad som inte behövs tempereras, utan bara går att smälta som vanlig blockchoklad man leker med hemma... men det är inte hälften så god som äkta choklad.. nam nam!
därför, mina vänner är det så stor prisskillnad på olika choklad!!
nu är det bara upp till er att smaka skillnaden.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0